Tursko til sommeren

Turi uz vasaru

Ziemeļi piedāvā brīnišķīgas temperatūras vasaras periodā, taču tās joprojām ietekmē dažādi laika apstākļi. Tāpēc ir nepieciešama apavi, kas iztur gan lietu, gan mitrumu, īpaši tiem, kuri daudz laika pavada dabā. Kā mēs labāk to sakām Norvēģijā, “Doties dabā - nekad nebūt skumjam!” Pārliecinieties, ka saglabājat labu garastāvokli ceļojuma laikā, izvēloties labākos pārgājienu apavus sev un jūsu vajadzībām.


Vieglie un ūdensnecaurlaidīgie pārgājienu apavi

Vai meklējat labus pārgājienu apavus sievietēm? Uzturiet sevi sausā uz mitrām takām ar mūsu ūdensnecaurlaidīgajiem Ventdry RX1 apaviem. Apavu elpojošais audums nodrošina maksimālu komfortu, jo jūs nepārvēršaties mitrā vai sviedrātā pastaigas laikā. Tie ir viegli un ar labu amortizāciju, kas nodrošina beztraucamu ceļojumu. Cietās zoles ļauj apaviem būt piemērotiem grūtiem apvidiem, un jūs varat staigāt pa zariem vai akmeņiem, nesajūtot sāpes vai bojājumu apaviem.

Vieglie un zemi pārgājienu apavi ir piemēroti pastaigām siltākās dienās. Izbaudiet temperatūru, nejusties karsti kājās. Vai jūs tomēr esat aktīvs ceļotājs, kas dodas pastaigā neatkarīgi no saules vai lietus? Neuztraucieties, jo šie pārgājienu apavi nodrošina labāko - ūdensnecaurlaidīgus apavus ar labu amortizāciju.


Kā izvēlēties pārgājienu apavus?

Izvēloties pārgājienu apavus, jums jāpievērš uzmanība tam, cik daudz potītes stabilitātes jums nepieciešams. Augstie pārgājienu apavi nodrošina labu potītes stabilitāti un ir piemēroti kalnu pārgājieniem ar smagu mugursomu, savukārt zemie pārgājienu apavi nodrošina mazāk potītes stabilitātes un ir piemēroti vieglākām pastaigām. Siltās vasaras dienās augstie pārgājienu apavi var kļūt ļoti karsti, un jums vajadzētu izvērtēt, cik daudz potītes stabilitātes jums ir nepieciešama. Ja dodaties pārgājienā vieglā apvidū ar vieglu mugursomu, iespējams, jums ir nepieciešami tikai zemie pārgājienu apavi. Ja joprojām neesat drošs, kāda veida pārgājienu apavus vajadzētu izvēlēties? Mūsu Ventdry RX1 apavi ir viegli un jūs varat tos viegli iepakot mugursomā, lai varētu nomainīt apavus ceļojuma laikā.


Cik bieži vajadzētu mainīt pārgājienu apavus?

Cik bieži jums vajadzētu mainīt pārgājienu apavus, ir atkarīgs no tā, cik daudz tie ir izmantoti un uzturēti. Asfalts piemēram, vairāk nodilina apavu zoli, salīdzinot ar izmantošanu nelīdzens meža apvidū. Tāpēc jums jāpievērš uzmanība tam, cik daudz nodiluma apavi ir piedzīvojuši, bieži lietojot. Droša pazīme, ka nepieciešama apavu maiņa, ir tad, kad jūtat nelielas sāpes, pat ja neesat mainījis staigāšanas vai skriešanas stilu.

Lai maksimāli ilgi uzturētu pārgājienu apavus, mēs apkopojām mūsu labākos padomus:

#1 Impregnējiet apavus pirms lietošanas

#2 Vēdiniet un izžāvējiet apavus pēc katra pārgājiena

#3 Pēc katra pārgājiena noņemiet netīrumus un dubļus no apavu virsmas ar drānu

Lasiet vairāk: Pieci rādītāji, kad jāmaina skriešanas apavi 


Kā mazgāt pārgājienu apavus?

Mūsu pārgājienu apaviem ir virsma, kas izgatavota no ūdensnecaurlaidīga un elpojoša tīkla materiāla. Ūdensnecaurlaidīgās zonas var viegli mazgāt ar drānu un karstu ūdeni. Elpojošais tīkla materiāls ir grūtāk mazgājams, tāpēc mēs iesakām izmantot veļas mašīnu pie 30 grādiem ar zemu centrifūgu, lai iztīrītu visu apavu. Jums nevajadzētu mazgāt apavus pārāk bieži veļas mašīnā, jo tas var novest pie tā, ka apavu līme kļūst vājāka. Tāpēc izvērtējiet, vai varat sekot iepriekš minētajiem soļiem, lai maksimāli ilgstoši uzturētu apavus.

Lasiet vairāk: Kā mazgāt skriešanas apavus

Tilbake til bloggen