De beste klatreklærne

Gada kāpšanas apģērbi

Neatkarīgi no tā, vai izvēlējāties iekštelpu kāpšanu, boulderingu vai āra kāpšanu, ir svarīgi nodrošināt, lai jums būtu labi apģērbi, kas nodrošina vislabākos apstākļus sniegšanai. Kāpšana ir jautra, bet prasīga aktivitāte, tādēļ pareiza apģērba izvēle ir būtiska, lai iegūtu vislabāko kāpšanas pieredzi.

Ko ņemt vērā, meklējot kāpšanas apģērbu?

Valdiet apģērbu, kas pietuvojas ķermenim, lai tas paliktu vietā un netraucētu jums ķerties pie boulderinga vai zaros dabā. Rūpējieties, lai apģērbs būtu elastīgs, tādējādi sniedzot labu brīvību kustībām visās virzienos!

īpaši, ja kāpjat ārā, jums vajadzētu valkāt apģērbu, kas sedz ceļus un elkoņus, lai izvairītos no nobrāzumiem. Parūpējieties arī, lai apģērbs būtu ērts un ka varat kāpt ilgāk, nesajūtot diskomfortu.

Iekštelpu kāpšana

Šie super ērti šorti ir izgatavoti no izturīga auduma un ir lieliski piemēroti iekštelpu kāpšanai. Šorti ir lieliski pārgājieniem kalnos vasarā un pavasarī. Tie ir īsi, elastīgi un ļoti izturīgi, kas ir dažas no īpašībām, kuras vajadzētu ņemt vērā šai aktivitātei. Šie ir top klases pārgājiens šorti.

Antislip biker šorti ir viegli elastīgi šorti, kas ir lieliski piemēroti treniņiem siltās temperatūrās. Ar augsto jostasvietu un mitrumu izvada īpašībām jūs izbaudīsiet optimālu komfortu. Ar anti-slīdēšanu jostā, jūs izvairīsities no tā, ka šorti slīd uz leju kāpšanas laikā. Šorti vislabāk ir piemēroti iekštelpu lietošanai.

Izvēloties sporta leggingus kāpšanai, nekad nevar noiet greizi. Essential leggings ir augstās jostasvietas sporta leggingi ar labu kompresiju. Ar antikrekošanas efektu leggingi der visiem ķermeņa tipiem, jo ​​virsma ir vienmērīga un glīta. Šis ir obligāti nepieciešamais legging, jo tas ir izturīgs ar labu noturēšanas efektu.

Funkcionāls t-krekls ar elastīgu audumu, kas der gan augstas, gan zemas intensitātes treniņiem. Ļoti labs pamata augšdaļa, kuru ir viegli saskaņot ar lielāko daļu apakšdaļu. Šis ir t-krekls ar ciešu piegriezumu, kas netraucēs jums.


Ja meklējat kaut ko, kas sniedz vairāk brīvības un gaisa, varat izvēlēties vienkāršu un stilīgu crop top ar audumu, kas labi elpo un labi pieguļ ķermenim. Izcili iekštelpu lietošanai un siltākam laikam.

Āra kāpšana

Field slacks ir fantastiski elastīgi bikses no izturīga auduma, kas ir lieliski piemēroti pārgājieniem un āra kāpšanai. Tāpat kā šorti, šīm biksēm ir tās pašas īpašības.

Essential long sleeve ir fantastisks un cieši pieguļošs garām piedurknēm džemperis ar rāvējslēdzēju priekšā. Tas saglabā siltumu aukstā laikā, bet arī uztur jūs vēsu un sausu siltākā laikā. Universāls džemperis visiem veidiem kāpšanas un visiem laikapstākļiem.

Fit Hoodie ir stieptas kapuces džemperis, kas ir gan elastīgs, gan labi tur siltumu. Paņemiet vienu izmēru lielāku, un jūs varat to valkāt aukstās dienās kopā ar garām piedurknēm džemperi un Field slacks. Šis ir ideāls apģērbs, dodoties kalnu kāpšanai.

Silts kapuces džemperis
Ērts džemperis pārgājienam
Jauku kāpšanu!
Uzziniet vairāk par:
Tilbake til bloggen