beste tights til styrketrening

Labākie legingi spēka treniņiem

Kādu treniņu legingu izvēlēties spēka treniņam?

Izvēlēties pareizos legingus pareizai aktivitātei var būt grūti. Kādas īpašības būtu jāuzsver? Vai tie ir caurspīdīgi? Vai tie elpo? 
Trenējoties spēka treniņā, ir svarīgi, lai legingi nodrošinātu labu atbalstu un vienlaikus veicinātu optimālu sniegumu treniņa laikā. Ļoti plāni un caurspīdīgi legingi parasti nav labākā izvēle pirms spēka treniņa. Visi mūsu legingi ir izstrādāti īpaši spēka treniņam, un tāpēc tiem ir augsts vidukļa līmenis un tie nav caurspīdīgi. Augstā vidukļa legingi ir ļoti labi visdažādākajai apmācībai, jo nodrošina, ka legingi paliek vietā, un jums nav jāsatraucas par to, ka tie slīd uz leju treniņa laikā. 

Pastāv bezgalīgi daudz iespēju, no kurām izvēlēties runājot par legingiem spēka treniņam. Daudzām cilvēkiem izaicinājums ir izvēlēties, kuri legingi NAV jāizvēlas. Brīvi sēdoši legingi nav vispiemērotākie spēka treniņam, jo tie var radīt kairinājumu un papildu slodzi. Leģingi ar daudzām detaļām, piemēram, kabatām, ir arī labāk izslēdzami no izvēles. Tie ir piemērotāki skriešanai vai pārgājieniem.

Ja jums nav ērti vai ir par karstu valkāt treniņu legingus, varat droši izvēlēties treniņu šortus. Daudzi šorti ir ar līdzīgām īpašībām kā legingi, bet ir īsāki. Tas var būt labs variants karstās dienās. 

Mēs esam sagatavojuši sarakstu ar legingiem, kurus mēs uzskatām, ka jums ir nepieciešams spēka treniņam! 

Scrunch legingi

Scrunch legingi ir ļoti piemēroti spēka treniņam, jo tie ir squat-proof un augsti vidukļa līmenī. Scrunch efekts sniedz dibenam papildu pacēlumu, ļaujot jums justies svaigi un labi. Legingi sniedz labu atbalstu un ir ideāli piemēroti spēka vingrinājumiem mājās un sporta zālē. Mums ir plašs dažādu scrunch legingu klāsts, kas ir piemēroti spēka treniņam. Viens no mūsu visvairāk pārdotajiem ir Peachy Scrunch, un šis legingu modelis nāk daudzās skaistās krāsās, un ar atbilstošu sporta krūšturi

 

Legingi spēka treniņamPeachy Scrunch legingi

 

Lasiet vairāk par scrunch legingiem. 

Starp mūsu plašo scrunch legingu klāstu jūs atradīsiet arī jaunumu - Rise legingus. Šie legingi ir pieejami tumšu krāsu izvēlē, tostarp brūnā, tumši zaļā un melnā.

 

Seamless legingi

Seamless legingi ir legingi bez šuvēm, kas nodrošina gan komfortu, gan stilu. Šie seamless legingi ir tāpat kā scrunch legingi squat-proof un ar augstu vidukli. Tie arī nodrošina labu atbalstu. Legingi pieejami vairākās krāsās un ar atbilstošu sporta krūšturi.

Zila sporta krūšturisMelns sporta krūšturis

Lasiet vairāk par seamless legingiem. 

 

Šešgatu leģingi

Elevate Vortex ir leģingi, kas pacel dibenu, jo tie izgatavoti no kombinācijas seamless tehnoloģijas un stratēģiskas dizaina. Tie ir pirmie seamless legingi, kas patiešām izceļ sievišķīgās formas un sniedz formēšanas efektu. Vidukļa josta nodrošina labu atbalstu visā spēka treniņa laikā. 

 

Šorti

Šie seamless šorti nodrošina sofistiskētu izskatu un izceļ formas, ļaujot jums justies labi treniņā. Šorti bija izstrādāti tā, lai tie neslīdētu uz leju vai uz augšu fiziskās aktivitātes laikā. Tie ir izstrādāti, lai jūs varētu justies ērti un elastīgi. Šie šorti ir laba alternatīva legingiem. 

Lasiet vairāk par treniņu šortiem 
Melni biker šortiMelni biker šorti
Lasiet vairāk par:
Tilbake til bloggen