Beste treningstights for dame

Labākie treniņlegingi sievietēm

Famme vienmēr ir bijusi iecienījusi augstu kvalitāti kā galveno prioritāti, tāpēc piedāvā tikai preces, kas ir rūpīgi izvērtētas un kvalitāti apliecinātas. Mēs arī zinām, ka izskats treniņu apģērba ir vismaz tikpat svarīgs Norvēģijā dzīvojošām sievietēm. Ir svarīgi justies svaigām un skaistām treniņa laikā, kas var palielināt motivāciju trenēties. Šo divu galveno iezīmju apvienošana ir novedusi pie tā, ka mums ir vairākas no populārākajām legingām sievietēm Norvēģijā.

Plašajā treniņlegingu klāstā mēs piedāvājam legingas augstas, vidējas un zemas intensitātes treniņiem dažādos audumos un formās, kā arī plašu krāsu izvēli. Visas mūsu legingas nav caurspīdīgas un squat-proof!

Saturs

Seamless legingas

Daudzi mīl treniņu apģērbu seamless, jo tās ir radītas maksimālai komfortam un kustību brīvībai. Uzziniet vairāk par to, kas ir seamless šeit!

Vortex 2 nav tikai parastas treniņu legingas – tās ir mūsu populārākās sūkņveida legingas, un tam ir labi iemesli! Ar augstu jostasvietu un izcilu kompresiju šis apģērbs sniedz jums stingru un uzticamu piegulšanu, kas paliek vietā visos treniņos. Ja dodat priekšroku vitālākam variantam, apsveriet mūsu Camo legingas. Šīs sūkņveida treniņu legingas ir gan "squatproof", gan novērš nepatīkamu noslīdēšanu, pateicoties to augstajai jostasvietai un hold-in efektam.

Elevate vortex legingas paceļ sūkņveida piegādi jaunā līmenī un sniedz jums patiesi formējošu efektu. Ribotā jostasvieta tur legingas vietā pat visintensīvākajos treniņos. Ja meklējat kaut ko ar brīnišķīgām krāsām, noteikti apskatiet mūsu Fit legingas. Šīs legingas, tāpat kā sūkņveida varianti, ir "squatproof", sniedz jums hold-in efektu un izceļ figūru glaimojošā veidā.

Scrunch legingas

Legingas ar scrunch efektu ir obligātas jebkuras sievietes garderobē šobrīd. Īpašā piegulšana izceļ jūsu līknes un sniedz jums ideālu piegulšanu visiem treniņu veidiem.

Mūsu Scrunch legingas ir viens no mūsu pirmajiem variantiem ar šo inovatīvo dizaina detaļu un tās pieejamas vairākās krāsās. Šīs legingas sniedz glaimojošu pacēlumu dibenam un rada vēlamo peach-bum efektu.

Vēl viena vispopulārākā ir Peach Scrunch legingas, kas ir gan glaimojošas, gan sūkņveida un, protams, squat-proof. Mēs piedāvājam šo modeli plašā krāsu izvēlē.

Ja meklējat kaut ko ar svaigu rakstu un raksturīgu scrunch efektu, noteikti pārbaudiet mūsu Tie Dye Scrunch-legingas. Šīs legingas ir arī sūkņveida, ar izcilu kompresiju un, protams, squat-proof.

Gadījumā, ja dod priekšroku diskrētākam scrunch efektam, mums ir Lunge legingas. Šīs treniņu legingas ir arī sūkņveida, squat-proof un nāk ar saskanīgu topu.

Uzziniet vairāk par to, kas ir scrunch legingas šeit!

Kompresijas legingas

Kompresijas legingas ir ļoti iecienītas arī sieviešu vidū, jo šīs stingrās legingas nodrošina paaugstinātu asinsriti, kas ir labvēlīga atlabšanai! Tajā pašā laikā legingas sniedz jauku piegulšanu un formējošu efektu stingruma dēļ. Kompresijas legingas ir īpaši piemērotas cross fit aktivitātēm.

Techna legingas ir funkcionālas legingas ar divām lielām kabatām, kurās var ievietot, piemēram, mobilo telefonu. Treniņu legingas ir squatproof, ar augstu jostasvietu un plašu jostu, lai nodrošinātu jauku piegulšanu. Ella kompresijas legingas ir svaiga sarkana, zila un melna treniņu legingas. Tās ir aprīkotas ar nelielu kabatu iekšpusē, kas ir ideāli piemērota, piemēram, airpods. Tām ir arī plata un elastīga jostasvieta, kas nodrošina hold-in efektu.

Kompresijas legingasFormējošās legingas

Uzziniet vairāk par to, kas ir kompresijas legingas šeit!

Ribbed legingas

Ribbed treniņu legingas ir stilīgs un daudzpusīgs apģērbs. Pateicoties tam, ka tā ir ribota, legingas iegūst elegantu izskatu, kas ļauj valkāt tos gan treniņiem, gan ikdienā. Krāsas parasti ir neitrālas, padarot tās viegli saskaņojamas ar augšdaļām. Pieguļu ir cieša, tāpēc tās komfortabli turas vietā veicot izvēlētās aktivitātes.

Ribbed legingas ir izgatavotas no sūkņveida materiāla, kas padara tās par ļoti ērtām ribota stila treniņu legingām. Pateicoties ekskluzīvam Nylon 6.6 aizsargkārtai, tās arī ātri žūst, ir vieglas un labāk elpo. Ribbed seamless legingas ir izgatavotas no sūkņveida materiāla, un tāpēc tās ir ļoti ērtas ribota stila treniņu legingas. Tajā pašā laikā legingas ir aprīkotas ar V formas dizainu, kas palīdz nodrošināt dibena formu bez tiešas scrunch efekta.

Formējošās legingas

Vairākums sieviešu novērtē treniņu legingas, kas izceļ glaimojošu ķermeņa formu, un tas ir tas, uz ko formējošās legingas koncentrējas. Bez tiešas scrunch šuvuma aizmugurē, tās stingri pieguļ pareizajās vietās, lai izceltu figūru. Atšķirībā no citām legingām, šīs formējošās legingas bieži ir pieejamas spilgtākās krāsās, papildus neitrālām. Tas ļauj jums ne tikai iegūt lielisku ķermeņa formu, bet arī izcelties ar jaukām krāsām - kas arī var palielināt treniņu motivāciju.

Elevate vortex legingas apvieno sūkņveida tehnoloģiju un stratēģisku dizainu, lai nodrošinātu skaistu formējošu efektu. Jostasvieta ir izgatavota no ribota materiāla, lai labi turētos treniņu laikā. Elevate wave legingas 2 ir sūkņveida treniņu legingas ar elevate efektu. Legingam ir vairāk kompresijas nekā citām sūkņveida drēbēm, kas palīdz radīt skaistu ķermeņa siluetu.

Pelēkas kompresijas legingas

Legingas, kas formē dibenu

Ir vairāki legingu veidi, kas var izcelt jūsu formas glaimojošā veidā. Lai gan Scrunch legingas ir pazīstama ar īpašo pacēlumu dibenam, tās nav vienīgās, kas to var panākt.

Ribbed Seamless legingas, iespējams, nav tik ievērojamas figūru formēšanai, bet tās piešķir skaistu kontūru, pateicoties V formai.

Victory legingas ir vēl viens lielisks treniņu variants, kas izmanto stratēģiski novietotu tekstūru, lai sniegtu jums vairāk definētu figūru un uzsvērtu līknes.

Sky legingas arī ir glaimojoša piegulšana. Šīs legingas ir aprīkotas ar V formu, bet, atšķirībā no Ribbed legingām, šo efektu sasniedz ar rakstu. Šis raksts palīdz nodrošināt brīnišķīgu formu un izcelt jūsu dabiskās līknes.

Legingas aktivitātēm

Skriešanas legingas

Gadījumā, ja plānojat doties skriešanas treniņā, ir būtiski, lai legingas turētos pie vietas un neslīdētu uz leju treniņa laikā. Tas ne tikai būs nepatīkami, bet arī var sabojāt lielisko treniņa prieku, tāpēc ir svarīgi iegūt ērtas skrienlegingas.

Essential legingas ir vienkāršas un stilīgas skriešanas legingas. Treniņu legingas ir mīkstas un nodrošina labu kompresiju, kas sniedz perfektu piegulšanu. Tajā pašā laikā tās ir radītas ar anti-krekļa efektu, kas padara virsmu gludu un skaistu. Vortex legingas 2 ir vienas no mūsu visvairāk pārdotajām sūkņveida legingām un ir perfekti piemērotas skriešanai. Treniņu legingas ir ar augstu jostasvietu un hold-in efektu, kas nodrošina, ka legingas neslīd uz leju skriešanas laikā. Gym legingas ir universālas legingas, kas ir lieliski piemērotas skriešanai. Treniņu legingas ir aprīkotas ar augstu jostasvietu, kas izgatavota no mitrumu aizturoša auduma. Tās ir squatproof un izturīgas.

Uzziniet vairāk par labākajām skriešanas legingām šeit!

Legingas spēka treniņiem

Runājot par spēka treniņu, ir svarīgi, lai treniņu legingas labi piegultu un būtu squatproof. Jums jāspēj brīvi pārvietoties sporta zālē, neuztraucoties par to, ka apakšveļa vai sviedru pleci ir redzami caur drēbēm.

Softy legingas ir ideāli piemērotas lieliskai spēka treniņu sesijai. Treniņu legingas ir squatproof, izturīgas un mitrumu aizturošas. Tajā pašā laikā šīs legingas ir ļoti mīkstas un elastīgas, padarot tās par neticami ērtām treniņiem. Elevate vortex legingas apvieno sūkņveida tehnoloģiju un stratēģisku dizainu, radot perfektas spēka treniņu legingas. Legingas nodrošina skaistu formējošu efektu, un jostasvieta nodrošina, ka legingas paliek vietā treniņu laikā. Lunge legingas ir ideāli piemērotas spēka treniņiem ar augstu jostasvietu un platu jostu, kas tur legingas vietā. Tajā pašā laikā legingas ir veidotas ap dibenu, lai nodrošinātu patīkamu piegulšanu.

Melnas legingas sievietēmMīkstas legingas
Uzziniet vairāk par legingām spēka treniņiem šeit!

Ziemas legingas

Jauki ir iegūt siltas legingas, kad laiks kļūst aukstāks. Biezas legingas palielinās komfortu un motivāciju trenēties siltās dienās, un ziemas legingas tādēļ ir lielisks papildinājums jebkurai ziemas garderobē.

Light thermal ir ar birstošu iekšpusi un tāpēc ir lieliski piemērota rudens un ziemas sezonai. Treniņu legingām ir augsta jostasvieta ar aukliņu vidū. Audums ir mīksts, izturīgs un daudzpusīgs. Šīs siltās legingas arī ir aprīkotas ar atstarotāju detaļām, kas padara legingas funkcionālas tumsā.

Ja vēlaties sākt treniņus, bet nezināt, kā? Izlasiet mūsu labākos padomus šeit

Tilbake til bloggen