Joggesko til dame | Svart og hvit | Løpesko

Lieliskas apavi darbam un treniņam!

Kā atrast pareizās kurpes treniņam?

Kuras kurpes tu lieto treniņam, ļoti ietekmē, kā tu veic sniegumu, kā arī to, cik ērti jūties. Kurpēm ir jābūt ar labu amortizāciju un tajā pašā laikā izturīgām, lai tās kalpotu ilgi. Kurpes var būt dārgas, tāpēc ir izdevīgi iegādāties pāri, ko var izmantot vairākām iespējām. Baltas un melnas sneakers ir laika gaitā pārbaudītas, universālas un var tikt izmantotas gan treniņam, gan ikdienai.

Mums ir pāris kurpes, kas piemērotas tieši visām situācijām, vai tās būtu izklaides vakars, skriešanas treniņš, pastaiga vai kas cits, ko tu varētu ieplānot. Ieguldījums labās kurpēs ir ne tikai izdevīgs treniņam, bet arī ikdienai. Endorphin RX1 skriešanas kurpes ir pāris sneakeru , kurus tu noteikti iemīlēsi. Kurpes ir izgatavotas no Engineered Mesh EVA Rubber materiāla, kas ļoti labi elpo un neļauj kājām pārkarst garo skriešanas treniņu vai dienas laikā. Tās ir vienas no mūsu visvairāk pārdotajām precēm, apvienojot gan neticamu komfortu, gan stilu. Tās var iegādāties baltā, melnā un rakstainā versijā.

 

Visticamāk, laiku pa laikam visi mēs esam piedzīvojuši sāpes un traucējumus ķermenī, kas radušies dažādās situācijās, piemēram, ilgstošas dienas darba, iepirkšanās laikā vai treniņu sesijās. Tas ir ļoti nogurdinoši un padara situāciju nepatīkamu. Ir pierādīts, ka nepiemērotas kurpes var būt iemesls tūlītējām sāpēm, un ir nepieciešams atrast labas darba kurpes vai sneakerus , kas palīdzētu šajā gadījumā.

Šie parasti ir klienti, kas iegādājas mūsu kurpes - vai tu sevi atpazini?

Sāpes papēdī

Sneakers ir izstrādātas kā preventīvas, lai smagas piezemēšanās, skrienot vai lecot, nekaitētu ceļgaliem un mugurai, un ir daudz universālākas, jo labas amortizācijas un vairāk ergonomiskas sneakers arī novērš problēmas, kas rodas kājās, piemēram, plantāra fascīts un papēža spur. Klienti, kuri cieš no plantāra fascīta, papēža spura un citām sāpēm kājā un potī, atradīs, ka mūsu Endorphin RX1 ir lieliski piemērotas, lai mazinātu šīs sāpes. 

Sneakers Milslukeren

Kāds vēl nav piedzīvojis sāpīgas un nogurušas kājas pēc garām skriešanas sesijām? «Milslukeren», kā mēs to saucam, var pamanīt, ka mūsusneakers var būt risinājums. Šāda veida skrējēji var būt skeptiski pret jaunām sneakers , jo viņiem ir liela pieredze un viņi zina, kas viņiem vislabāk der. Lūpu kurpes funkcionalitāte ietver tehnoloģijas un stingru amortizāciju , kas palīdz saglabāt komfortu un veselību. 

Tu vari uzzināt vairāk par tehnoloģiju aiz zoles šeit.

Lieliskas kurpes darbam un treniņam

 

Skriešanas kurpes iesācējiem

Vairums cilvēku var skriet, un tas prasa minimālus resursus. Ja tu plāno sākt skriet, var būt ļoti izdevīgi iegādāties pāri jaunu sniekeru, un mūsu vispārdotā versija sniegs drošu un labu sākumu skriešanai. Skriešanas kurpes ir noderīgas un pēc noteikta skaita kilometru amortizācija samazinās, bet, pateicoties tehnoloģijai, kas slēpjas mūsu skrienošajās kurpēs, amortizācija saglabājas daudz ilgāk nekā citās. Ortholite putas zole kompresējas mazāk nekā 5% no mūža, kas nodrošina, ka stingrā amortizācija, forma un komforts, ko tu izjūti jau no pirmās dienas, saglabāsies ilgu laiku. 

Tas ir svarīgi, lai novērstu traumas: Atceries, ka jāuzsāk pakāpeniski ar skriešanu. «Pārāk daudz, pārāk ātri un pārāk maz atpūtas» ir recepte  slodzes traumas. Un to tev nevajag!

kurpes, treniņkurpes

 

Kurpes parastam cilvēkam

Tā varētu būt vislielākā grupa. Parastais cilvēks ir tipisks skrējējs, kuram ir 2-3 skriešanas treniņi nedēļā un lieto kādas pieklājīgas sneakers , kas var paveikt darbu, bet viņš ir ziņkārīgs par daudzveidību sniekeru tirgū. Šis skrējējs vēlas «vispārējo kurpi», ko var izmantot gan ikdienā, gan citos apvidos. Endorphin RX1 ir piemērotas lielākajai daļai situāciju, kurās tu vari atrasties, pat ja tās ir sniekeru

Ja tev vajag kurpes ar labu amortizāciju , lai saglabātu kājas, kamēr tu iepērkies, vai ja izrādās, ka nevari visu paņemt no veikala un jāpārskrien atpakaļ, šīs kurpes darbojas izcilā veidā lielākajām daļām gadījumu. 

Skriešanas kurpes darbam

Ne tikai skrējēji ir pamanījuši mūsu sneakers. Mums ir ļoti daudz klientu, kuri lieto kurpes kā darba kurpes. Ir fakts, ka daudzi cilvēki katru dienu veic tūkstošiem soļu betona grīdās , vai tās būtu noliktavu darbinieki, medmāsas  slimnīcās vai tie, kas strādā veikalā. Tas rada lielu slodzi uz kājām un var būt iemesls vairākām sāpēm, kas var ietekmēt pat muguru. Ir satraucoši, ka patiešām daudz cilvēku ir slimi ar ikdienišķiem diagnozēm, piemēram, plantāra fascīts un papēža spura. 

Labas darba kurpes vai līdzīgas kā sneakers vai skriešanas kurpes var būt novērtētas daudziem, un mēs vēlamies akcentēt, ka labas un ērtas kurpes ar labu amortizāciju un atbalstu ir ļoti nepieciešamas, ja darba dienas liek tev būt kājās visu dienu. Saturs minēts iepriekš rakstā, ka Endorphin RX1 darbojas kā profilaktiska pret problēmām, kas var rasties darba dienā, un arī atsākt, veicot darbus. 

Skriešanas kurpes skeptiķiem

Tie, kas uzskata sevi par “ātru kājā” varbūt ir visskeptiskākie klienti. Patīkami, ka Endorphin RX1 ņem vērā visus skrējējus. Šīs kurpes ir ļoti vieglas un kalpos kā palīdzība, nevis kā šķērslis, lai tu varētu skriet ātri. “Ātri uz kājām” vienmēr ir patīkami pārsteigts! 

Endorphin RX1 ir pieejamas klasiskajās un visuniversālākajās krāsās melna un baltā, bet tās var iegādāties arī vairāk pievilcīgā kombinācijā melnā un baltā. Ja tu meklē, kur iegādāties darba kurpes, universālas sneakers vai sniekerus , mūsu kurpes būs optimāla izvēle. 

Tūres kurpes

Dodoties pastaigā, daudzi cilvēki varbūt to uzskata par pašsaprotamu, neapzinoties daudzas priekšrocības , ko tā sniedz. NHI apgalvo, ka regulāras pastaigas sniedz līdzīgas veselības priekšrocības kā tās, kuras iegūsti no regulāriemskriešanas treniņiem. Ja tā ir taciņa mežā, sausāterrēnā vai pastaiga pa apkārtni - dod sev nelielu izvēli ar mūsu universālāmsneakeriem!

Pastaiga mežā

Ja dodies uz mežu, esi piesardzīgs attiecībā uz to, kāds ir tereni . Mazs smago paketēm grants ceļš, kur nav pārāk dubļains, mitrs un slidens, ir sneakeri perfekti izmantot. Meža terene, pa kuru tu plāno skriet vai viegli pastaigāties, būtu jābūt labas redzamības, sakoptai un iespējams ar taku, ko sekot. Tagad, kad tuvojas ziema, daudzi ir ietekmēti ar ziemas depresiju, saskaņā ar Lielbritānijas ekspertiem ir risinājums doties pastaigās mežā. 

 

Pastaigas gar sausām takām

Mūsu kurpes šeit ir ideāli piemērotas lietošanai. Dodoties skriet pa sausām takām, mūsu skriešanas kurpes ir lielisks izvēle. Tehniskā puse sniekeriem padara tās par tādām, kas spēj novērst dažādas grūtības , kas var negatīvi ietekmēt ķermeni laika gaitā. Cietās virsmas, piemēram, betons , kur laba amortizācija ir nepieciešama, garas pastaigas , kur mūsu kurpes spoži izceļas, jo tām ir 10 mm nolaišanās un mīksts atbalsts ap potīti un papēdi

 

Apskati arī šos rakstus

Tilbake til bloggen