Scrunch tights

Kas ir Scrunch Leggings?

Scrunch leggings ir leggings ar scrunch efektu, kas sadala sēžamvietas un piedāvā visu ķermeņa veidu un sēžamvietām dabīgu, pievilcīgāku izskatu. Scrunch ir inovatīva šuvju tehnika, kas separē sēžamvietas. Leggings rada pievilcīgāku un glaimojošāku formu sēžamvietam, saplacinot audumu šuvē aizmugurē. Ja meklējat leggingus, kas nodrošina jums pievilcīgāku sēžamvietu, tad šis raksts ir domāts jums!

2024. gadā mēs noņemam priekšējo šuvi visiem scrunch leggings! Scrunch tendence ir radījusi milzīgu pieprasījumu, tādēļ mēs pastāvīgi attīstām un laižam klajā jaunas scrunch leggings katrai gaumei. Izpētiet Norvēģijas labāko scrunch izvēli šeit.

Uzziniet vairāk par visām mūsu leggingām ultimate leggingu ceļvedī.

Kuras Scrunch Leggings man izvēlēties?

Izvēlēties pareizās leggings var šķist grūti, jo ir daudz, no kā izvēlēties. Tādēļ mēs esam izveidojuši pārskatu par mūsu labākajām scrunch leggings un to unikālajām īpašībām!

Klasiskās Scrunch Leggings

Jaunas un uzlabotas! Mūsu jaunā izdevuma pirmās Scrunch Leggings. Tās labi pieguļ viduklim, neslīd uz leju, ir izgatavotas bez priekšējās šuves un ir ar jauku un minimālu scrunch efektu. Šīs ir Scrunch Leggings, kas vislabāk piemērotas skriešanai. Tām ir laba kompresija, tās novada mitrumu prom no ādas un ir ar scrunch tekstūru, kas ir ērta, kad skrienat vai intensīvās treniņa sesijās.

Seamless Scrunch Leggings

Perfekta pieguļamība bez priekšējās šuves. Seamless Scrunch Leggings ir te, lai paliktu! Minimālisma dizains, mīksts audums un burvīgs scrunch efekts, kas formē sēžamvietu, kā vēlaties. 

Peachy Scrunch Leggings

Šīs leggingas ir viena no mūsu populārākajām leggingām, un ir uzticama favorīte starp mūsu klientiem. Tās ir neticami ērtas un izceļ sievišķīgās formas. Scrunch efekts sniedz jums persiku formu, kas palīdzēs jums justies skaisti un pārliecināti visā treniņa laikā. Leggings ir ar augstu vidukli un labi noturās jūsu treniņu laikā. Mēs esam izmantojuši jaunu audumu, kas ir mīksts, viegls un elpojošs. Tas ir patīkams audums, kas lieliski piemērots gan zemas, gan augstas intensitātes treniņiem. 

Scrunch leggings ar sēžamvietas kontūru

Mūsu jaunās Peach Scrunch Leggings ātri kļuva par bestsellers, un tam nav bez iemesla! Šīs leggingas formē sēžamvietu un padara to ļoti pievilcīgu. Peachy Scrunch pieejamas izmēros no XS-XL, un plašā krāsu izvēlē. Mūsu labākās scrunch leggings, protams, nāk ar atbilstošu sporta krūšturi.

Tie Dye Scrunch Leggings

Vēl viena favorīte klientiem ir Tie Dye Scrunch leggings. Šīs leggingas ir mīkstas audumā un tām ir glaimojoša scrunch šuve un sēžamvietas kontūra. Leggings nāk daudz dažādās krāsās, un tām ir unikāls raksts, kas rada kontrastu.

 

Scrunch leggings ar paslēptu scrunch

Kā alternatīva mūsu visvairāk pārdotajām scrunch leggings, mēs esam izstrādājuši modeli Rise. Treniņu leggingas ir dabiska pieguļamība ar mazāk izteiktu scrunch efektu, kas padara to izskatītu labi uz visām ķermeņa formām. Ja vēl neesat pieraduši pie scrunch leggings, tad tā ir lieliska modeļa, ko izmēģināt. Kā ar visām citām Famme leggingām, Rise arī ir squat proof un nav caurspīdīgas.

 

Lunge scrunch leggings

Lunge leggings ir bezšuvju leggings, kas formē sēžamvietu. Tām ir augstāka aizmugure nekā priekšā, kas nodrošina labāku atbalstu un pievilcīgāku pieguļamību. Leggings labi pieguļ viduklim, ir neticami elastīgas un nav caurspīdīgas. Tas nozīmē, ka jūs varat brīvi pārvietoties, neuztraucoties, ka leggings noslīdēs uz leju katra squata laikā.

 

Scrunch leggings ar kamuflāžas rakstu

Scrunch camo leggings ir stilīgas bezšuvju leggings ar scrunch aizmugurē, kurai ir stilīgs kamuflāžas raksts. Camo ir tā saucamā slēptā scrunch šuve, kur šuve ir vairāk diskrēta, nesamazinot persiku formēšanas efektu. Tām ir laba noturēšanās efekts un tās ir gan pievilcīgas, gan ērtas. 

 

 

Šorti ar scrunch

Pēc lielās pieprasījuma mēs arī piedāvājam dažādas Scrunch šortus. Mūsu sortimentā ir gan īsie, gan garie treniņu šorti ar populāro scrunch dizainu. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku vienkrāsainām vai rakstainām versijām, mums ir plaša izvēle. Jūs varat izvēlēties arī starp bezšuvju šortiem ērtai pieguļamībai vai klasiskajiem šortiem ar scrunch dizainu. Izpētiet mūsu izvēli un atrodiet savu iecienītāko stilu.

Scrunch efekts bez scrunch

Populārās Motion Leggings sniedz jums vēlamo efektu, bet bez scrunch. Pieguļamība un audums ir unikāli, lai jūs izvairītos no uni-sēžamvietas. Tās ir bezšuvju un tam nav šuvju ne priekšā, ne aizmugurē. Dizains ir populārs un ir kļuvis populārs sociālajos medijos.

 

Leggings, kas ieiet sēžamvietā

Daudzi vēlas leggings, kas ieiet sēžamvietā, lai formētu sēžamvietu pievilcīgā veidā. Daudzas no šīm leggings, kas tiek izmantotas šādā veidā, ir tikai parastās leggings ar plānu audumu, ko var valkāt augstu, lai izceltu sēžamvietu. Scrunch leggings priekšrocība ir tāda, ka tās ir formētas, lai dabiski izceltu sēžamvietu un ieiet aizmugurē, tādējādi izvairoties no uni-sēžamvietas izskata. Nav bez iemesla, ka šī veida leggings tiek sauktas par sēžamvietas leggings!

4 priekšrocības Scrunch leggings

1. Izceļ jūsu formas!

Scrunch leggings izceļ formas un palīdzēs jums justies labāk treniņa laikā. Scrunch efekts paceļ sēžamvietu, vienlaikus nenorādot caurspīdīgumu.

2. Mīkstas un ērtas

Leggings ir mīkstas un patīkamas pret ādu, jo materiāls sastāv no neilona un elastāna. Audums ir piemērots treniņiem gan ar zemu, gan augstu intensitāti.

3. Augsts viduklis un laba elpojamība

Famme Scrunch leggings ir ar augstu vidukli, tomēr tās nesajūtas par stingras. Ar ļoti labu elpojamību tās ir drošas faviīta leggings.

4. Piemērotas visām formām

Neatkarīgi no tā, vai jūs valkājat izmēru XS vai XL, mūsu scrunch leggings sniegs pievilcīgu pieguļamību. Mūsu scrunch modeļi ir ar labu stiepes un elastīgu audumu, kas nodrošina elastīgu un ērtu pieguļamību.

 

Lasiet arī mūsu citus leggingu ierakstus:

Tilbake til bloggen