alt av tights - største tights guiden på nett

Legingi ceļvedis - viss, kas jāzina!

Galīgā legingu rokasgrāmata

Iegādāties treniņlegingus var šķist izaicinājums, kad sākat apskatīt visus to variantus tirgū. Kā zināt, kāds audums, forma, funkcijas un izmērs būs vispiemērotākais? Nu, tas nav tik grūti, kā jūs varētu domāt. Šajā rokasgrāmatā mēs iziesim cauri visam, kas jums jāzina par savu nākamo legingu pirkumu. Izmēri, audumi, treniņu tipi, īpašības. Viss, par ko jūs kādreiz varētu domāt, lai atvieglotu jums atrast savus ideālos legingus.

Saturā

1. Audums un ražošanas tehnoloģijas
1.1 Bezšuvju
1.2 Parastais audums
1.3 Warp knit
1.4 Weft knit
1.5 Vilnas legingi
2. Aktivitātes
2.1 Skriešana
2.2 Spēka treniņš
2.3 Pārgājiens un kāpšana
2.4 Joga
2.5 Ikdiena
2.6 Grūtniecība
3. Īpašības
3.1 Kompresija
3.2 Garums
3.3 Kabatas
3.4 Siltums
3.5 Squat proof
3.6 Pacel ķermeni
3.7 Mitrumizturīgi
3.8 Legingi ar augsto jostasvietu
3.9 Formējošie legingi
4. Legingu tendences un dizains
4.1 Camo
4.2 Cauraudu dizains
4.3 Krāsas
4.4 Scrunch
4.5 Akmentiņš mazgāti
4.6 Melnie legingi
4.7 Ombre legingi
4.8 Ribbed legingi
5. Izmēra izvēle
5.1 Audums
5.2 Par mūsu izmēru rokasgrāmatu

Audums un ražošanas tehnoloģijas

Bezšuvju treniņlegingi

Bezšuvji, vai arī bezšuvju apģērbi ir apģērbi, kas galvenokārt tiek ražoti, izmantojot apaļo adīšanas mašīnu, tāpēc tie tiek adīti kā caurule, lai izvairītos no šuvēm. Tas rezultējas mīkstos un ērtos apģērbos, kas nodrošina labu kustību brīvību un vieglas sajūtas uz ķermeņa. Mums ir plašs bezšuvju apģērbu klāsts ar dažādām īpašībām, no kurām var izvēlēties.

Legingi ar šuvēm

Mūsu legingos, kas nav izgatavoti, izmantojot bezšuvju konstrukciju, mēs izmantojam augstas kvalitātes audumu, kas tiek sašūts kopā ar šuvēm, kas izstrādātas, ņemot vērā funkcionalitāti un estētiku. Essential Legingi ir labs variants, ja vēlaties legingus ar šuvēm. Šiem ir laba kompresija, tie ir augsti jostasvietā, un tiem ir elastīgs, augstas blīvuma audums.

Warp knit

Warp knit bezšuvju ir tehnika bezšuvju ražošanā, kas nodrošina ļoti elastīgus, elpojošus un izturīgus apģērbus. Tehnoloģija stingri sasaista pavedienus ar paralēliem cilpām, kas savienotas zāles rakstā. Lielākā daļa mūsu apģērbu ir izgatavoti, izmantojot šo tehnoloģiju, tostarp Agility Legingi un Stamina Legingi.

Weft knit

Weft knit ir cita ražošanas tehnika, kas atšķiras no warp knit, jo tā tiek adīta no kreisās uz labo pusi rindās, nevis vertikāli, kā warp, kas iet uz augšu un uz leju. Weft tehnoloģijas priekšrocība ir tā, ka tā veido elastīgus un ērtus apģērbus, kas labi izolē un notur siltumu aukstās vidēs. Lielākā daļa bezšuvju apģērbu, ko piedāvājam, ir ražoti, izmantojot šo tehnoloģiju.

Vilnas legingi

Mūsu Wool Knit Leggings ir izgatavoti no merino vilnas un ir ļoti mīksti, antistatiskie un mitrumizturīgi. Šie legingi labi izolē no aukstuma un ir piemēroti gan skrējienam ziemas aukstumā, gan mājas relaksācijai.

vilnas apģērbu komplekts

Aktivitātes

Legingi skriešanai

Lai izvēlētos labākos legingus skriešanai, ir jāņem vērā vairāki faktori. Piemēram, nepieciešams leģingiem jāveicina skriešanas kustība, tiem jāpaliek vietā un jāatbilst videi, kurā jūs skrienat. Lielākā daļa skrējienu legingus ir sašūti (tātad ne bezšuvju) lai atbalstītu tipisko skriešanas kustību, taču, ja vēlaties vispusīgus legingus, kas nodrošina labu kustību visos virzienos, bezšuvju legingi ar spēcīgu vidukļa jostu, kas labi pieguļ ķermenim, arī var būt labs variants. Techna Legingi un Ella Legingi ir divi no mūsu labākajiem skrējienu legingiem ar šuvēm. Ja devāties skriet aukstumā, arī mūsu mīkstie Softy legingi var būt lielisks variants.

Legingi spēka treniņiem

Labākie legingi spēka treniņiem ir legingi, kuri nodrošina labu atbalstu, nepārvēršas caurspīdīgi un nodrošina pietiekamu kustības brīvību. Pārliecinieties arī, ka legingi ir augsti viduklī un labi pieguļ, lai tie neslīdētu uz leju treniņa laikā. Legingi, piemēram, Vortex Legingi 2 un Elevate Vortex 2 legingi ir labi piemēroti šim treniņu tipam.

Legingi pārgājieniem un kāpšanai

Ja meklējat treniņlegingus pārgājieniem un kāpšanai, ir svarīgi būt pārliecinātam, ka legingi ir izturīgi un elastīgi. Turklāt ir ieteicams, lai tie labi pieguļ un nenoslīdētu ceļojuma laikā. Ja dodaties pārgājienā, ir ieteicams pielāgoties laikapstākļiem, tāpēc izvēlieties bikses vai legingus, kas nodrošina papildu siltumu, piemēram, mūsu Everest Thermal Pants vai Light Thermal Leggings.

Influencer šortos pārgājieniemBikses pārgājieniem

Legingi jogai

Labākie jogas bikses parasti ir bikses vai legingi no mīksta un elastīga auduma, kas sniedz labu kustības brīvību. Jūs varat izvēlēties klasiskās jogas bikses ar plats kājām vai tuvāk pieguļošus, bet mīkstus legingus, piemēram, mūsu Softy Leggings.

Legingi ikdienas lietošanai

Mēs esam lieli atbalstītāji idejai izmantot legingus arī ikdienā. Ikdienas lietošanai ir nedaudz citas vajadzības nekā intensīviem spēka treniņiem. Piemēram, jūs, iespējams, vēlaties pārliecināties, ka legingi ir īpaši glaimojoši, ar stilīgu dizainu un ērtu valkāšanu ilgstoši. Ikdienas lietošanai mēs iesakām populāros variantus, piemēram, Ribbed Flare Pants, Yoga Flared Pants un Softy Leggings.

Legingi grūtniecībai

Atzīsim, grūtniecība var būt pilnas slodzes aktivitāte pati par sevi, un tad ir jauki, ja ir legingi, kas atbalsta jūs un ir ērti grūtniecības laikā. Ir arī gudri palikt fiziskai aktīvai, kad esat grūtniece, tāpēc ir skaidrs, ka jums nepieciešami labi treniņu legingi šim! Īpaši svarīgas īpašības, ja meklējat legingus grūtniecībai, ir tas, ka tie nedrīkst stipri saspiest jostasvietu, ir elastīgi un ērti, kā arī nav viegli caurspīdīgi. Famme ir izstrādājusi speciālus legingus grūtniecēm ar vietu vēderam. Apskatiet mūsu Ribbed grūtniecības legingus šeit!

Grūtniecības legingi

Īpašības

Legingi ar kompresiju

Mums ir dažādi legingi ar dažādu kompresijas pakāpi. Kompresijas legingi piedāvā daudz priekšrocību, tostarp atjaunošanas atbalstu, palielinot asins plūsmu, kā arī novēršot varikozas vēnas un iekaisumus. Turklāt tie ļoti labi pieguļ un paliek vietā, kas ir lieliska īpašība treniņu legingiem. Daudzi no mūsu legingiem ar kompresiju arī ir ar „formējošo” efektu, kas var izskatīties glaimojoši. Daži no mūsu labākajiem kompresijas legingiem ir Techna Legingi un Essential Legingi.

Legingi garām un īsām kājām

Legingi nāk arī dažādos garumos, un mums ir daži legingu modeļi, kas labāk atbilst gan jums ar garām kājām, gan jums ar īsām kājām. Viens no mūsu vispopulārākajiem legingiem garām kājām ir Vortex Legingi 2, bet īsām kājām mēs iesakām Softy Capri Leggings, kas ir klasiskajā 7/8 garumā. Jūs varat filtrēt pēc garuma visiem mūsu legingiem.

Lasiet vairāk par legingiem garām kājām un legingiem īsām kājām

Legingi ar kabatām

Mums ir vairāki legingi ar kabatām gan uz augšstilbiem, gan aizmugurē, dažādās lielumos un ar dažādām funkcijām. Piemēram, mūsu Techna Legingi ir divas kabatas uz augšstilbiem, kur var ielikt telefonu, un mūsu populārie Ella Legingi ir slepena kabata aizmugurē, kas nodrošina, ka jūsu lietas paliek drošas.

Legingi, kas silda

Ja plānojat trenēties ārā aukstumā, var būt labi izvēlēties legingus, kas īpaši izstrādāti aukstām temperatūrām. Ja meklējat legingus ekstremālos aukstos apstākļos, garie legingi, kas ir papildināti ar oderi, būs tas, ko jūs vēlētos iegādāties. Tomēr, ja plānojat trenēties parastā ziemas laikā, Light thermal Leggings būs ideālie legingi trenēšanai, jo tie izgatavoti no bieza auduma, kas ir apstrādāts no iekšpuses nodrošinot komfortu un siltumu. Turklāt mūsu Softy Legingi ir plānāks variants, kas izgatavots no mīksta un komfortabla materiāla. Šī ir ideāla izvēle gan pastaigām, gan skrējieniem aukstās dienās.

Squat proof legingi

Ja dodaties uz sporta zāli un paceliet smagumus, ir labi izvēlēties legingus, kas ir biezāki un stabilāki, lai jūs izvairītos no caurspīdīguma, kad veicat tupus vai citus līdzīgus vingrinājumus. Visas mūsu legingi ir squat proof, izņemot ierobežotas izlaiduma gaišās krāsas bezšuvju, kas skaidri norādīts produkta tekstā, ka tie nav squat proof. Starp mūsu squat proof legingiem jūs atradīsiet Vortex Legingi un Sky Legingi.

melni legingi, baltais treniņtopsMelnā akmens mazgātie squat proof legingi

Legingi, kas pacel ķermeni

Dažreiz meklējat īpaši glaimojošus legingus. Mēs piedāvājam vairākus legingus ar formējošu efektu, kas formē un pacel ķermeni, izmantojot bezšuvju tehnoloģiju un stratēģiski izstrādātu legingu dizainu. Mūsu Elevate Wave Legingi 2 un Elevate Vortex Legingi 2 ir jaunākie varianti ar biezāku un kompresiju audumu, kas nodrošina fantastisku formējošu efektu.

Legingi, kas slēpj sviedrus

Ja plānojat veikt augstas intensitātes treniņus un vēlaties legingus, kuros varat svīst, nepārtraucot sviedru traipus, ir saprātīgi izvēlēties legingus no tumša un mitrumizturīga auduma. Starp mūsu produktiem Elevate Vortex 2 Legingi ir mitrumizturīgi favorīti, kas lieliski piemēroti intensīvām treniņu sesijām.

Legingi ar augsto jostasvietu

Treniņlegingi, kas ir augsti jostasvietā, ir tendence, kas nodrošina daudzas priekšrocības. Tie parasti labāk paliek vietā un nenoslīd treniņu laikā. Tie var arī būt ar nostiprinošu efektu, kas ir glaimojošs jostasvietā. Mums ir plašs treniņlegingu klāsts ar augstu jostasvietu, un daži no vispārējās klātbūtnes ir Scrunch Legingi un Rush Seamless Legingi.

Formējošie legingi

Formējošie legingi ir treniņlegingi, kas formē ķermeni. Šie augstu vidukli treniņlegingi pacel augšdaļu, izmantojot modernu formēšanas efektu, kas ierobežo un pacel ķermeni. Ja vēlaties legingu, kas formē jostasvietu un ķermeni, šis būs jums ideālais treniņu legings.

Legingu tendences un dizains

Legingi ar kamuflāžas rakstu

Mums ir divi dažādi legingu varianti ar "camo"/kamuflāžas rakstu. Tie nāk plašā krāsu sortimentā. Tas ir Camo Leggings un Scrunch Camo Leggings. Abiem legingiem ir scrunch aizmugurē, lai izceltu ķermeni, bet Camo Scrunch Leggings ir biezāks audums un izteiktāka scrunch efekts. Saskaņojiet to ar Camo Sports Bra vai Camo Long Sleeve Crop Top pilnā kamuflāžas izskatā.

Influencer camo legingosPelēkie kamuflāžas legingi

Legingi ar cauraudu rakstu

mūsu Stamina Leggingi ir izgatavoti no Warp Knit, jaunas bezšuvju tehnoloģijas, kas nodrošina ļoti elastīgus apģērbus. Šiem legingiem ir stilīgu caurumu raksta dizains, kas dod dekoratīvu un stilīgu efektu.

melni bezšuvju legingi

Legingi ar krāsām

Mums ir ļoti plašs klāsts krāsas legingos, gan tumšas, gan gaišas, gan spilgtas un blāvas. Vai meklējat tumšāku vai "izteiksmīgāku" krāsu, piemēram, melnu, armijas zaļu vai vīna sarkanu? Vai arī vēlaties kaut ko gaišāku vai sievišķīgāku, piemēram, rozā, tirkīza vai gaiši zaļu? Apskatiet mūsu legingu kolekciju, lai redzētu visas krāsu variācijas, kuras mēs piedāvājam, mēs garantējam, ka šeit ir kaut kas katra gaumei!

Legingi ar scrunch

Kas tieši ir scrunch, kad runa ir par legingiem? Īsumā, tas ir šuvju tehnika, kas stratēģiski novietota uz ķermeņa, kas "scrunch" audumu, lai izceltu ķermeni ļoti glaimojošā veidā. Šeit pie Famme mēs piedāvājam trīs dažādus “Scrunch legingus” our kolekcijā. Tie ir: Scrunch Legingi, ērti legingi ar ciešu un elpojošu audumu un V veidu aizmugurē, kas palīdz izcelt ķermeni, Scrunch Seamless Legingi, kas ir bezšuvju versija, un beidzot Scrunch Camo Legingi, kas ir bezšuvju scrunch legingi ar stilīgu kamuflāžas rakstu.

Scrunch bezšuvju legingiVioleta scrunch legingi

Akmens mazgāti legingi

Mūsu Sky Leggings ir krāsoti un mazgāti, lai iegūtu unikālu vintage, akmens mazgātu izskatu, kas sniedz lielu variāciju iekšējo legingu krāsās. Sky Leggings ir pieejami trīs dažādās krāsās: melnā, pelēkā un zilā. Legingiem ir arī mīksts un mitrumizturīgs audums, kas uztur jūs sausu un ērti.

zili bezšuvju legingipelēkie bezšuvju legingi

Melni legingi

Dažreiz vienkāršs ir vislabākais, un pilnībā melni treniņlegingi ir universāli "pamats", kādiem visiem jābūt savā garderobē. Tos var saskaņot gan ar krāsainiem, gan melniem, gan baltajiem augšdaļām, atkarībā no izskata, ko vēlaties. Mums ir plašs melno legingu klāsts ar dažādām pielietošanas iespējām un īpašībām, tāpēc apskatiet mūsu klāstu un atrodat tādu, kas jums der!

Melni treniņlegingiMelni treniņlegingi

Tie Dye legingi

Mūsu Tie Dye Legingi paceļ dizainu un stilu jaunā līmenī. Ar stilīgo rakstu mēs piedāvājam plašu krāsu izvēli. izvēlieties Tie Dye legingus melnā, tumši violetā vai tumši zaļā krāsā, ja vēlaties kontrastu. Vai izvēlieties bēšus vai gaiši zaļus, ja vēlaties mazāk kontrasta starp legingiem un rakstu. Šie legingi ir izgatavoti ar mīkstu un elastīgu bezšuvju konstrukciju, un ir obligāts priekšmets, ja vēlaties unikālu izteiksmīgu gabalu aktīvās apģērbos.

Famme sportswear review - Labākie legingi! - Treniņu apģērbs sievietēmFamme sportswear - Labākie legingi! - Treniņu apģērbs sievietēm

Peachy Scrunch legingi

Viens no mūsu vispopulārākajiem legingiem ir scrunch legingi Peachy Scrunch. Šie bikses ir ne tikai ērtas, bet arī piedāvā unikālu detaļu - mīksts scrunch efekts aizmugurē, kas nodrošina glaimojošu formu un papildu pacelšanu. Šī kolekcija nāk ar saskaņotu augšdaļu un daudzām dažādām krāsām. Mūsu iecienītākie ir Peachy Scrunch Legingi zilā krāsā.Zilais Peachy Scrunch legingi

Atrast pareizo izmēru legingiem

Ļoti svarīgi, lai jūs būtu apmierināti ar treniņlegingiem, kurus pērkat, ir atrast pareizo izmēru. Legingiem nevajadzētu būt pārāk lieliem, jo tas var izraisīt to, ka tie saraujas un nepaliek cieši pieguļoši, tāpēc tie var noslīdēt treniņa laikā. Ja tie ir pārāk mazi, tas var izraisīt pārmērīgu saspiestību un diskomfortu. Tajā pašā laikā mazi legingi palielina iespēju, ka tie kļūs caurspīdīgi, kad veiksit tupus, jo audums tiek izstiepts plānāks par ideālo. Šeit ir daži padomi, kā nākamreiz atrast pareizo izmēru, kad pērkat legingus.

Audums un stiepjums

Mūsu legingi atšķiras pēc izmantotā auduma, un daži ir ar lielāku kompresiju nekā citi, tāpēc tie saspiedīs vairāk. Legingiem ar ļoti elastīgu audumu ir ieteicams izvēlēties mazāku izmēru, it īpaši, ja jūs svārstāties starp diviem dažādiem izmēriem. Tas ir tāpēc, ka šie legingi neizspiež tik cieši ap vidukli, tāpēc jums ir jānodrošina, lai tie ir pietiekami mazi, lai tie labi piegultu treniņa laikā ar augstu intensitāti. Mēs aicinām visus mūsu klientus pievienot vērējumus par izmēru, kad viņi atstāj vērtējumus mūsu produktiem. Tādā veidā jūs varat vienkārši redzēt produkta lapā, vai citi klienti, kas ir iegādājušies šo apģērbu, iesaka izvēlēties lielāku vai mazāku izmēru.

Mūsu izmēru rokasgrāmata

Mums ir arī izmēru rokasgrāmata mūsu mājaslapā, kas kalpos kā pamats, izvēloties izmēru. Mēs iesakām izmantot šo rokasgrāmatu un izmērīt sevi mājā, pirms iegādājaties, lai pārliecinātos, ka legingi, kurus izvēlaties, atbilst jums un jūsu ķermenim. Tā kā reizēm var būt grūti atrast treniņlegingus, kas atbilst bērniem vai jaunākiem vecumiem, jūs varat izlasīt legingus meitenēm, kas var palīdzēt jums izvēlēties pareizo, pamatojoties uz dažādām aktivitātēm.

Tilbake til bloggen