treningsklær dame bestill på nett

Aktīvās modes apģērbi tiešsaistē

Iespēja pasūtīt sporta apģērbu internetā nekad nav bijusi vienkāršāka un bezrūpīgāka kā tagad. Atrast pareizos leggingus, treniņšortus, treniņu apģērbu, sporta krūšturi, treniņu apavus, treniņu zeķes, un tad saņemt preces tieši pie tevis ar dažiem vienkāršiem taustiņu spiedieniem. Tas ir ikdienas luksuss. Īpaši tagad, kad ir aktīva dāvanām paredzētā sezona, pasūtīšana internetā ir optimāla.

Uzzini vairāk par Famme ieteikumiem par dāvanām viņai un dāvanām draudzenēm, kuras vari viegli iegādāties internetā.  

Interneta veikals apģērbam un sporta apģērbiem nav nekas jauns, par laimi. Sieviešu apģērbu pārdošana internetā jau vairākus gadus ir daļa no iepirkšanās pieredzes, un lielākā daļa no mums to dod priekšroku fiziskām veikalam. Famme piedāvā sporta apģērbu tikai tiešsaistē no savām lapām. Mēs uzskatām, ka mūsu interneta veikals ir viens no labākajiem veikaliem apģērbam, pateicoties labām cenām, izdevīgai piegādei un vienkāršai atgriešanai.  

 

Hops uz: 

Labākie leggingi

Labākie treniņu tops

Skaistākie treniņu komplekti

Labākie treniņšorti

Visērtākie treniņu apavi

Labākās treniņu zeķes

Atlaides sporta apģērbam internetā

 

Sporta apģērbs sievietēm internetā

Famme ir labi pazīstama ar augstas kvalitātes sporta apģērbu kolekcijām. Mēs piedāvājam klientiem leggingus dažādos modeļos un dizainos, treniņu džemperus un topus zemas, vidējas un augstas intensitātes treniņiem, sporta krūšturus ar atbalsta un elastības variācijām un daudz ko citu. Mēs esam domājuši par visām dažādajām situācijām un vajadzībām, kas rodas dažādos treniņos, un tādēļ mēs ticam, ka varam piedāvāt sporta apģērbus, kas atbilst tieši tev.   

 

Leggingi un treniņu bikses

Famme piedāvā  leggingus un leggingu stilus ikdienas vajadzībām, piemēram, spēka treniņiem, skriešanai, jogai, silti, izceļot figūru, grūtniecēm, un vēl. Vairums no mūsu leggingiem ir augsta jostasvieta, ļoti labi sasprādzēti un ir squāt pierādījumi, kas nozīmē, ka tie nav caurspīdīgi. Ja tev ir parasti vai garas kājas, tad vairums no mūsu leggingiem derēs lieliski, ja tev ir īsas kājas, mums ir arī 7/8 un 3/4 garuma leggingi.

Mēs sīki aprakstām visu veidu leggingus mūsu leggingu ceļveidā sievietēm.  

Scrunch leggingi sarkanā krāsā  Scrunch leggingi ar figūru uzsvarošu efektu

Scrunch Leggingi ir vislabāk pārdotie leggingi. Scrunch leggingiem ir figūru uzsvarošs efekts, kādu vēlas ikviensTurklāt šo leggingu dizains ir fantastisks, izgatavots no ļoti mīksta auduma, padarot to ārkārtīgi ērtu un pārveidojot treniņu par sapni. Šos leggingus vari saskaņot ar mūsu scrunch sporta krūšturi vai nomainīt ar mūsu scrunch šortiem

Uzzini vairāk, kas ir scrunch leggingi un kādi ir to efekti šeit

Bezsavienojuma leggingi, kas izceļ figūru  Bezsavienojuma leggingi pelēkā krāsā

Vortex Leggingi ir vēl viens ļoti populārs bezsavienojuma leggingu modelis un ir mūsu vislabāk pārdotais bezsavienojuma leggingu modelis. Šie leggingi izgatavoti no augstākās kvalitātes itāļu Nylon 6.6. Tādējādi sporta leggingi ir ārkārtīgi mīksti, ērtu, un mitrumu atvieglojoši  auduma. Nedaudz smagāks Vortex leggingu variants ir Vortex Leggingi 2 , kas piedāvā vairāk kompresijas, izmantojot augstāku Elastana līmeni. Vēl viena versija, kas nodrošina augstāku formas efektu, ir Elevate Vortex Leggingi. Kombinē savus iecienītākos vortex leggingus ar elevate crop top lai iegūtu pilnīgu treniņu komplektu.

Uzzini vairāk par mūsu labākajiem bezsavienojuma leggingiem, un, lai iegūtu labāku izpratni par to, kas ir bezsavienojuma tehnoloģija, vari izlasīt vairāk par to šeit

 

Treniņu džemperi un tops

Famme piedāvā plašu treniņu augšējo apģērbu izvēli, kas sastāv no treniņu džemperiem, t-krekliem, crop topiem, tanki topiem, sporta krūšturiem, un daudz kas cits.

Ocean Long Sleeve ir klientu vislabāk pārdotais. Tas ir bezsavienojuma un tīri piegulošs treniņu džemperis ar augstu komfortu. Tas ir izgatavots no mitrumu atvieglojoša auduma, kas ir mīksts, elpojošs, un ar mašas tekstūru labākai ventilācijai. Šī ilgtermiņa mīļotā, kas ir pieejama arī crop-top variantā. Šie modeļi ir pamata apģērbi sporta apģērbam, taču treniņu augšdaļu klāsts piedāvā lielu variāciju krāsās, rakstos un formās. 

Vari uzzināt vairāk par visiem mūsu dažādajiem treniņu topiem mūsu treniņu augšdaļu ceļvedī. 

Garais piedurknes treniņu džemperis zilā un sarkanā krāsā  Garais piedurknes treniņu džemperis crop top zilā krāsā

Uzzini vairāk par:


    Treniņu komplekti

    Ir maz lietu, kas sniedz kaujas gatavības sajūtu, kā skaists treniņu komplekts. Famme piedāvā plašu atbilstošu leggingu un treniņu augšdaļu izvēli, lai tu justos svaigi savā nākamajā intensīvajā treniņā. 

    Camo Leggingi, kombinējot ar Camo Sporta Krūšturi, ir viens no populārākajiem komplektiem sporta apģērbā, un klienti mīl šo kombināciju! Gan leggingi, gan sporta krūšturis ir izgatavoti ar bezsavinājuma tehnoloģiju un ir izgatavoti no fantastiski mīksta auduma. Leggingiem ir augsta jostasvieta, kas nodrošina figūru uzsvarošu efektu. Sporta krūšturis nodrošina labu atbalstu un pieguloši sēžas pie ķermeņa.

    Ribu treniņu komplekts pelēkā krāsā  Camo treniņu komplekts sarkanā krāsā

    Vēl viena populāra treniņu komplekta izvēle ir  Peachy Scrunch Leggingi, kombinēti ar Peachy Sporta Krūšturi. Šie leggingi ir burvīgi bezsavinājuma leggingi ar augstu jostasvietu, platu jostu, un flattering scrunch aizmugurē. Augšdaļa ir izgatavota no tā paša auduma, un tā ir mīksta un ērta.

    Pārskati visu Famme kolekciju ar fantastiskām un sporta stilīgām sporta apģērbiem. Noteikti atradīsi savu jauno iecienītāko šeit!

     

    Treniņu šorti

    Treniņu šorti ir lielisks variants, ja vēlies trenēties siltās vasaras dienās. Famme treniņu šorti sniedz pilnīgu kustību brīvību. Ar optimālu atbalstu, ātri žūstošiem un elpojošiem audumiem šie šorti ir perfekti visām sporta aktivitātēm, nodarbēm un dzīvesveidiem. Neatkarīgi no tā, vai šorti ir paredzēti svarcelšanai, kardiovaskulārajām vingrinājumiem, jogai vai HIIT nodarbībām, mūsu sieviešu treniņu šorti ir projektēti, lai tu varētu sniegt vislabāko savu sniegumu. Vienmēr. 

    Softy Šorti ir Famme vislabāk pārdotie treniņu šorti. Tie ir mīksti un pieguloši šorti ar V-veida aizmuguri. Tie ir lieliski piemēroti visam veidu treniņiem - no spēka treniņiem līdz skriešanai. Ja vēlies mīkstus treniņu šortus, kas ir īpaši izstrādāti intensīvām skriešanas nodarbēm, ieteiktu Pace Skrejceļa Šorti kas ir ideāli piemēroti. Šiem skriešanas šortiem ir pieguļoši iekšējie šorti, lai izvairītos no caurspīdīguma un brīvi apakšējie šorti, nodrošinot maksimālu brīvību un komfortu skrejo során.

    Bezsavienojuma treniņu šorti ar scrunch efektu tumši pelēkā krāsā  Bezsavienojuma treniņu šorti ar figūru uzsvarošu pelēkā krāsā

    Lai iegūtu labāku pārskatu par visām mūsu piedāvātajām šortu variācijām, varat uzzināt vairāk par mūsu labākajiem treniņu šortiem, mūsu labākajiem pārgājiena šortiem, un mūsu labākajiem biker šortiem

     

    Skriešanas apavi

    Endorphin RX1 Apavi ir lepnums sporta apavu klāstā. Tie ir viegli skriešanas apavi ar labu amortizāciju un chunky zoli, izgatavoti no vieglā EVA putām un apvienoti ar Ortholite tehnoloģiju. Treniņu apavi ir izstrādāti, ņemot vērā optimālu atbalstu un komfortu treniņam ar Ortholite pēdas spilventiņuelpojošu tīklu, un mīkstu atbalstu ap potītēm un papēžiem. Šie skriešanas apavi ir lieliski piemēroti gan treniņiem, gan darbamaktīviem darba dienās. Apavi ir pielāgoti Norvēģijas tirgum un piemēroti gan platām, gan šaurām kājām.

    Skriešanas apavi ar chunky zoli melnā un baltā krāsā  Skriešanas apavi melnā krāsā ar chunky zoli

    Uzzini vairāk par tiem 5 pazīmēm, kad tev vajadzētu nomainīt treniņu apavus

     

      

    Skriešanas apavi ir mazgājami un citi veidi mazgāšanai. Uzzini vairāk par visām dažādajām mazgāšanas metodēm, ko vari pielietot saviem Endorphin RX1 šeit.

     

    Treniņu zeķes

    Famme piedāvā plašu treniņu zeķu izvēli dažādās garumos un krāsās. Tev būs pieejamas zeķes gan vasarai, gan ziemai, un visiem treniņu veidiem. Izvēlies starp potīšu zeķēm un pilnas garuma zeķēm. Mums ir vīrišķās zeķes no Norvēģu vilnas, vilnas zeķes no merino vilnas, tenisa zeķes, bambusa zeķes, nylon zeķes un kokvilnas zeķes.

    Ievēro šo zeķu ceļvedi, lai atrastu perfekto pāri sev un savām vajadzībām, kā arī šo ceļvedi zeķu izvēlei tieši treniņiem. 

    Tenisa zeķes pilnā garumā baltā krāsā  Treniņu zeķes pilnā garumā baltā krāsā ar logo

    Labi zeķes var būt liela nozīme treniņu laikā, it īpaši, trenējoties aukstākās dienās. Famme piedāvā gan plānas, gan biezas zeķes, kas iekļaujas treniņu apavos, lai saglabātu siltumu skriešanas laikā un pārgājienos aukstos rudens un ziemas dienās. Siltākām dienām mēs iesakām Bambusa zeķes. Šīs ir potīšu zeķes, kas izgatavotas no burvīga elpojoša materiāla, lai novērstu svīšanu un smaržu. 

    Lasiet vairāk par bambusa zeķu priekšrocībām.

     

    Sporta apģērbs internetā un izpārdošana

    Kad vēlies iegādāties sporta apģērbus internetā, bieži vien atklāj, ka interneta veikalos ir vairāk piedāvājumu un izpārdošanu nekā fiziskajos veikalos. Zemas cenas produktiem, kas tiek pārdoti tikai internetā, ir saistītas ar izmaksu samazināšanu iekšējā uzņēmuma, kas nevar izmantot resursus uz fiziskām telpām. Tādēļ mēs varam piedāvāt klientiem daudz izdevīgākas cenas caur interneta veikaliem, nekā tas būtu, ja mēs pārdotu arī veikalos. Tādēļ mēs vēlamies atvieglot dāvanu iegādi šogad ar neticamiem piedāvājumiem un atlaidēm laikā Black Friday, un vēl plašāku izvēli no izpārdošanas produktiem un outlet produktiem ko atradīsi mūsu interneta veikalā.

    Tilbake til bloggen